Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Mød Mind Your Own Business’ nye Advisory Board

Otte særligt udvalgte Mind Your Own Business drenge skal være med til at rådgive og inspirere udviklingen af et nyt initiativ, MYOB Karrierenetværket.

Ved afslutningen af et fantastisk år har Mind Your Own Business stiftet et Advisory Board med drenge, der er blevet inviteret med ind i maskinrummet som rådgivere for organisationen. Her skal de være med til at inspirere udviklingen af et nyt MYOB Karrierenetværk.

MYOB Karrierenetværket er for drenge, der har gennemført et af organisationens programmer. Her bliver drengene tilbudt aktiviteter, hvor de kan opbygge et professionelt netværk, udvikle deres karrieremæssige kompetencer og få adgang til spændende praktikpladser hos førende danske virksomheder.

I udviklingen af det nye initiativ, har Mind Your Own Business inviteret en gruppe særligt udvalgte drenge med, som gennem et Advisory Board skal være professionelle rådgivere for organisationen, og hjælpe med at udvikle og sætte rammerne for det nye netværk.

Et alsidigt og inspirerende Advisory Board

Advisory Boardet består af 8 drenge, som alle har været med til at starte en mikrovirksomhed op gennem Mind Your Own Business. Drengene kommer fra forskellige områder i Danmark, og de har forskellige arbejdsområder i deres mikrovirksomheder. Advisory Boardet repræsenterer både drenge som arbejder videre på Akademiet, og drenge som helt selvstændigt har fortsat arbejdet i mikrovirksomhederne.

Fælles for dem er, at de har masser af værdifulde erfaringer med Mind Your Own Business programmerne, iværksætteri, uddannelse og arbejde. Drengene kan derfor komme med gode råd, indsigter og ideer til det nye netværk.
Gennem møder og workshops i det nye Advisory Board skal drengene være med til at sikre, at MYOB Karrierenetværket på længere sigt tilbyder de bedste aktiviteter, der passer til Mind Your Own Business drengenes interesse og behov.

”Vi tror rigtig meget på, at drengene kan inspirere og rådgive os, og at de vil gøre en stor forskel for de kommende medlemmer af Karrierenetværket. Vi ser frem til det kommende samarbejde med drengene, og vi sætter utrolig stor pris på den viden og erfaringer, de kan bringe i spil og glæder os over, de har lyst til at være med til at rådgive Mind Your Own Business.”, udtaler Maria Kavita Nielsen, direktør i Mind Your Own Business.

Vi er stolte af at præsentere medlemmerne af Mind Your Own Business nye Advisory Board: